Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident tiruri dn1b 5 septembrieUn accident grav a avut loc miercuri, în jurul orei 12.00, pe DN 1B, la Chițorani. Potrivit echipajelor de intervenție, trei persoane, din cele șase implicate, au fost rănite, în coliziunea dintre o autoutilitară și două TIR-uri, pe sensul spre Ploiești.

 

La fața locului au fost trimise echipaje de la Ambulanță și Pompieri, descarcerarea, dar și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, a fost chemat elicopterul SMURD, pentru preluarea unui bărbat de 49 de ani, care se aflase în autoutilitară și care a fost scos de echipajele de descarcerare din mormanul de fiare în care se transformase mașina. Acesta a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca, din București.

O altă victima, o femeie de 43 de ani, a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, fiind de asemenea transportată la spital.

A treia persoană rănită în accident a refuzat transportul la spital, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Din primele cercetări a rezultat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță.

IJP Prahova a anunțat că traficul în zonă de desfășoară îngreunat.

Foto: ISU Prahova

Back To Top