Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

prahova in actiune frontRevitalizarea comunității locale, susținerea oamenilor valoroși, promovarea proiectelor și inițiativelor care ajută la construirea unui viitor mai bun pentru locuitorii județului Prahova – toate aceste deziderate sunt creionate în cadrul unui proiect civic ambițios susținut de către asociația „Prahova în Acțiune”, înființată de Mihai Apostolache, conferențiar universitar doctor în cadrul Universității de Petrol și Gaze Ploiești.

Scopul

Asociația „Prahova în Acțiune” își dorește atragerea oamenilor valoroși care doresc să pună umărul la schimbarea în bine a comunităților locale. „Primele activități ale asociației noastre au început în luna aprilie a acestui an. Am dat startul programului „Pregătit pentru a realiza ceva măreț” – este un program gratuit de pregătire pentru persoanele dornice să se implice în viața comunităților locale, acest program fiind adresat și aleșilor locali. Am considerat că se impune realizarea unui astfel de program, pentru că am tot constatat o anumită stare de blazare în comunitățile ploieșteană și prahoveană. Oamenii nu prea doresc să se implice. De asemenea, aleșii locali nu prea au cunoștințele necesare în privința organizării și funcționării administrației locale pe principii moderne, europene. Am considerat că este de datoria noastră să inițiem un astfel de program, în care să aducem laolaltă oameni care fie au fost deja aleși, fie doresc să se implice în comunitate în inițierea de proiecte care să ducă la dezvoltarea comunității.

Mă bucur că astfel putem vorbi despre a patra sesiune a programului. Am alături de mine trei colegi deosebiți care au participat la prima sesiune a programului – este vorba despre Răzvan Stănciulescu, Cristina Toma Cochinescu și Andrei Patrichi – oameni care au optat, după încheierea programului, să se alăture proiectului Prahova în acțiune.
Le doresc să schimbe în bine comunitatea ploieșteană. E mare lucru să găsim astfel de oameni dornici să se implice, dornici să aducă un suflu nou în comunitatea noastră. Sunt convins că lucrurile vor evolua într-un sens pozitiv”, a declarat Mihai Apostolache în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri 5 septembrie 2018 la sediul asociației situat în Ploiești, pe strada Democrației.

Despre Prahova în Acțiune - filiala Ploiești

Filiala Ploiești a asociației Prahova în acțiune a fost înființată la începutul lunii august 2018. Președintele filialei este Răzvan Stănciulescu, iar Cristina Toma Cochinescu și Andrei Patrichi sunt vicepreședinți. A fost organizat, deja, și un eveniment în data de 30 august - acțiunea „Tocuri pe biciclete” - detalii AICI.

„Tocuri pe Biciclete a adus foarte multă culoare, bucurie și mișcare în Ploiești, lucruri care din păcate lipsesc orașului nostru. Astfel de acțiuni trebuie să continue și sunt convins că vor fi multe proiecte care vor fi puse în practică”, susține Mihai Apostolache, președintele Prahova în Acțiune.

prahova in actiune stanciulescuRăzvan Stănciulescu, președintele filialei Ploiești – Prahova în acțiune: „Avem în vedere proiecte civice destinate dezvoltării comunității ploieștene”

„Scopul nostru este de a revitaliza comunitatea ploieșteană. Așteptăm ploieștenii alături de noi. Avem în lucru proiecte, evenimente plecate ca idei din partea ploieștenilor. Pe lângă evenimentele prin care ne promovăm asociația – așa cum a fost și acțiunea Tocuri pe biciclete – avem în plan și multe proiecte civice care să aducă ploieștenii laolaltă, proiecte care să conteze cu adevărat. Am constatat cu bucurie că în scurtul interval de timp scurs de la înființarea filialei ni s-au alăturat foarte mulți oameni, foarte mulți tineri care s-au înscris în corpul de voluntari al asociației noastre.

Acțiunea desfășurată pe 30 august a beneficiat de sprijinul autorităților, de sprijinul oamenilor, a fost un real succes. Răspunsul oamenilor care au participat, oamenii care ne-au aplaudat de pe stradă demonstrează că există o dorință legată de schimbarea în bine, a ideii de coeziune, de comunitate, de revitalizare a acestui concept pe care mulți îl consideră, în acest moment, pierdut. Acțiunile viitoare se adresează tuturor categoriilor sociale, tuturor categoriilor de vârstă. Toți aparțin comunității, toți sunt importanți”, a declarat Răzvan Stănciulescu, președintele filialei Ploiești. Pe Răzvan Stănciulescu îl găsiți AICI

Cristina Toma Cochinescu, vicepreședinte: „Evenimentul Tocuri pe Biciclete a fost un real succes. Vor urma multe altele”

„Evenimentul Tocuri pe biciclete a luat o amploare deosebită, poate mai mult decât ne imaginam. În țară și în străinătate au loc astfel de evenimente. A fost un real succes, o sută de fete au participat, am avut și două concursuri – „Cea mai frumoasă bicicletă” și ”Cea mai cochetă biciclistă” – imaginile au fost superbe. Pentru a organiza acest eveniment m-am uitat la celelalte evenimente din lume. Cred că a fost cel mai frumos eveniment de acest tip, a fost organizat din suflet, am simțit o implicare din partea tuturor, a colegilor, a voluntarilor, am simțit că am alături o echipă, a fost fantastic. Organizez evenimente de peste 20 de ani, de data asta am simțit implicare și suflet.

Eveniment nou: Târgul Urban de Ateliere – 22 septembrie

În privința evenimentelor viitoare, pe data de 22 septembrie vom organiza un alt mare eveniment care va beneficia de aceeași implicare din partea noastră, a tuturor. Este vorba despre Târgul Urban de Ateliere, unde vor fi prezente 30 de ateliere. Intenționăm să acoperim zona de pietonal de la Teatru până la Cinemascop, așteptăm să primim aprobările autorităților. Este vorba despre 30 de ateliere participante și câteva sute de copii care se vor alătura acestui eveniment. Vor exista ateliere de pictură, hand-made, vom avea alături echipe SMURD care îi vor învăța pe copii cum să reacționeze în situații urgente. Vom anunța evenimentul prin intermediul unui comunicat de presă la momentul potrivit. Avem foarte multe evenimente în proiect. Vor fi cu adevărat unice, suntem siguri că ideile vor fi preluate și dezvoltate, ceea ce este minunat pentru dezvoltarea comunității orașului nostru”, a declarat Cristina Cochinescu, vicepreședintele filialei Prahova. Pe Cristina Toma Cochinescu o găsiți AICI

Andrei Patrichi, vicepreședinte: „Am încredere în viitorul Ploieștiului, am încredere în Răzvan Stănciulescu și în colegii noștri”

„Am acceptat să particip la acest proiect pentru că, în primul rând, îl cunosc foarte bine pe Răzvan Stănciulescu și rezonez cu principiile și ideile sale. Pentru mine este un adevărat model. În ziua de azi e foarte greu să îți găsești modele. Răzvan a venit cu un suflu nou. S-a pregătit foarte mult pentru a realiza lucruri noi, am toată încrederea în el. Eu sunt ploieștean, sunt avocat, am călătorit mult și aș dori ca și orașul în care trăiesc de o viață să se dezvolte precum orașele pe care le-am văzut. Particip în acest proiect nou alături de oameni de bună credință, dorim să implicăm cât mai mulți oameni care stau deoparte și care nu rezonează cu cei care apar azi la televizor. Ne-am săturat să așteptăm ceva care nu se întâmplă de la sine și vrem să ajutăm la schimbarea în bine”, a declarat avocatul Andrei Patrichi, vicepreședinte în cadrul filialei Ploiești – Prahova în Acțiune. Pe Andrei Patrichi îl găsiți AICI

Pagina de Facebook Prahova în Acțiune AICI

Back To Top