Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sinaia forever 2018În cea mai importantă stațiune de pe Valea Prahovei sunt în toi pregătirile pentru cea de-a XXIV-a ediție a festivalului "Sinaia Forever", care va avea o temă dedicată Centenarului Marii Uniri: "100% România".

Evenimentele programate în cadrul festivalului care va avea loc în perioada 14 - 16 septembrie de vor desfășura în zona centrală a stațiunii, pe Bd. Carol I și în Parcul "Dimitrie Ghica".  Organizatorii s-au gândit să amenajeze inclusiv o zonă de street-food, pentru participanții la Sinaia Forever, iar în cele trei zile de festival centrul orașului va fi plin de personaje care mai de care mai interesante. Statui vivante, păpuși gigant, care alegorice, artiști stradali vor anima atmosfera,de dimineața până seara, iar nota tradițională va fi dată cu precădere de standurile meșteșugarilor, veniți din zona Văii Prahoveni și nu numai.

Serile, în schimb, vor aduce la Sinaia artiști consacrați, pe afișul evenimentului regăsindu-se nume ca Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Carla’s Dreams, The Motans, Lidia Buble, Robin and the Backstabbers, Barbarosa, The Monojacks, Crispus, Lucia, Cuibul, Byron, Rockabella, Next Ex, Dimitri’s Bats, Pinholes, Melting Dice, Fameless, Bucium, Domino.

Back To Top