Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

examen auto inscrieriDupă ce măsurile anterioare luate pentru reducerea cozilor uriaşe de la Serviciul Permise şi Înmatriculări au avut succes, autorităţile din Prahova anunţă o nouă schimbare, care se va aplica de săptămâna viitoare şi va viza programarea pentru susţinerea examenului auto. Astfel, la fel ca şi înmatricularea auto şi preschimbarea permiselor, şi programarea pentru examenul de şofer se va face tot prin sistemul informatic.

 

"Instituția Prefectului județul Prahova a decis ca, începând cu data de 17 septembrie 2018, programările pentru înregistrarea dosarelor de examinare și susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere să se realizeze exclusiv online", se arată în comunicatul trimis de Prefectură..

"Sistemul de programare online va fi parțial operațional începând de astăzi, 12 septembrie 2018, cetățenii putând astfel rezerva data și ora pe care le doresc pentru prezentarea la sala de examen din Ploiești, Șoseaua Vestului nr.19. Pentru persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ului ph.prefectura.mai.gov.ro, adresăm rugămintea către școlile de conducători auto cu care aceste persoane au urmat cursurile de pregătire teoretice și practice, să le sprijine în vederea programării online. La ghișeu nu vor fi preluate programările care conțin date false sau neconforme cu realitatea", au mai precizat autorităţile.

Back To Top