Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accident str stadionuluiȘase persoane au fost rănite și au ajuns la spital în urma a două accidente petrecute în interval de o oră, pe DN 1 și în municipiul Ploiești.

 

Primul eveniment a avut loc puțin după ora 13.00, pe sensul spre Brașov al DN 1, în dreptul localității Păulești. În accident au fost implicate trei mașini, în care se aflau cinci persoane. Trei dintre acestea au fost rănite și transportate la spital, a anunțat IJP Prahova, menționând că, în zonă, o bandă a sensului de urcare este blocată.

În jurul orei 14.00, un alt apel a fost făcut la 112, anunțând, de această dată, un accident în Ploiești, pe strada Stadionului, între două autoturisme, dintre care unul de taxi.

Și în acest caz, la care au intervenit echipaje de pompieri, și SMURD, evenimentul s-a soldat cu trei răniți care au fost transportați la spital, potrivit Poliției Prahova.

Update - Și pe str. Take Ionescu din Ploiești a fost anunțat, cam în același timp, un accident în care, potrivit IJP Prahova, ar fi fost implicate cinci mașini. Sursa citată menționează că este vorba despre o tamponare.

Back To Top