Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

disparuta soimariCaz neobișnuit pentru polițiștii prahoveni care investighează plecarea de la domiciliu a unei fete de numai 12 ani, din Șoimari.  Copila, dată dispărută sâmbătă (VEZI DETALII), a revenit acasă luni, dar numai pentru a fugi din nou. În poveste ar fi implicat un bărbat în vârstă de 39 de ani, care nu s-ar afla la prima cucerire în cadrul acestei familii.

Plecarea fetei a fost semnalată sâmbătă dimineață, familia informând poliția că Ana Maria Blebea, o copilă de numai 12 ani, ar fi dispărut împreună cu un bărbat de 39 de ani, pe care rudele acesteia îl cunoșteau. Ba chiar se pare că îl știau destul de bine, pentru că individul ar fi avut niște idile cu sora dispărutei și cu o mătușă a acesteia.

Disperați, membrii familiei au anunțat Poliția, care a început căutările. Iar luni, când fata s-a întors acasă, oamenii legii au mers după ea, pentru a conduce la Serviciul de Medicină Legală, unde urma să se stabilească dacă a fost victima vreunei infracțiuni și, în funcție de asta, ce măsuri pot fi luate față de individul cu care Ana Maria dispăruse.

Numai că polițiștii nu au avut cu cine discuta. Când a aflat că familia a anunțat Poliția, fata a fugit din nou.

Persoanele care pot oferi informații despre aceasta sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție.

Back To Top