Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

arestatUn prahovean a fost condamnat, zilele trecute, la închisoare cu executare, în urma unui accident rutier petrecut în luna mai, eveniment care s-a dovedit a nu fi o întâmplare nefericită, ci o tentativă de omor în toată regula. Victimă a fost fosta iubită a bărbatului.

 

Prahoveanul, în vârstă de 21 de ani, a lovit-o cu mașina, pe 25 mai, la Dițești, pe femeia care-i fusese concubină. Victima a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii i-au salvat cu greu viața.

Cât despre tânărul care a lovit-o, acesta a fost trimis imediat după gratii, în arest preventiv. În închisoare va mai rămâne o vreme, după ce Tribunalul Prahova a decis că acesta este vinovat de tentativă de omor și l-a condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

De asemenea, instanța a decis ca individul să plătească 9.460 către Spitalul Județean de urgență Ploiești, reprezentând cheltuielile cu spitalizarea victimei.

Hotărârea magistraților nu este definitivă.

Back To Top