Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

maternitate ploiestiCâteva paciente ale Maternității din Ploiești au căzut în gol, marți, cu liftul în care se urcaseră pentru a ajunge la bebelușii lor. Firma care se ocupă de întreținerea instalației a catalogat incidentul drept unul minor, dar conducerea spitalului vrea să le ceară socoteală reprezentanților societății.

Mai multe lăuze care mergeau, marți, din saloane către secția în care se află nou-născuții, la ora de alăptare, au căzut în gol cu liftul în care se urcaseră, folosit special pentru transportul pacientelor. Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Călin Boeru, director medical al Maternității din Ploiești, a explicat că, potrivit informațiilor primite de la firma care asigură întreținerea instalațiilor, a fost vorba despre un incident minor, cauzat de o problemă la sistemul de frânare. Acesta a menționat că pacientele se aflau în lift însoțite și că nimeni nu a fost rănit, femeile alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

Dr. Călin Boeru nu a putut oferi detalii despre câte paciente erau în lift în momentul producerii defecțiunii. 

Acesta a precizat că reprezentanților firmei implicate li s-a cerut să transmită un punct de vedere conducerii Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, atât cu privire la evenimentul de marți, cât și cu privire la motivul pentru care managerii unității sanitare nu au fost informați despre acest incident.

Back To Top