Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ploaie toamnaTemperaturile au coborât brusc, în ultimele ore, și au adus toamna peste noapte, în majoritatea regiunilor. Vremea se va menține rece cel puțin până joi dimineață, conform celor mai noi informări emise de Administrația Națională de Meteorologie.

 

Noua informare a intrat în vigoare marți dimineață și este valabilă până joi, la ora 9.00, au anunțat meteorologii care prognozează vreme rece și valori termice cu până la 8 grade față de valorile normale pentru această perioadă.

Aceștia arată că, în timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă.

Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55...70 km/h. La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45...55 km/h.

Back To Top