Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

razvan ciobanu diicotDesigner-ul român Răzvan Ciobanu a scăpat de grijă, după ce, vreme de câteva luni, numele său a apărut într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Ploiești, referitor la consum și trafic de stupefiante.

Răzvan Ciobanu, audiat, în iulia, odată cu mai multe vedete cercetate în același dosar, a dezvăluit, într-o postare pe Facebook, că procurorii au clasat cauza care-l viza. "Încă o dată s-a demonstrat că ura, răutatea şi neîncrederea sunt stări meschine pe care noi toţi trebuie să le depăşim. Aşa cum am spus şi înainte o spun şi acum,dar de data aceasta cu probe: sunt NEVINOVAT! Mulţumesc celor care mi-au stat alături, când toată lumea mea se năruia din nou...", a scris acesta, publicând și o copie după documentul prin care procurorii i-au comunicat decizia.

razvan ciobanu instiintare diicot

La jumătatea lunii iulie, Răzvan Ciobanu era audiat, alături de colega sa de breasclă, Raluca Bădulescu, dar și de alte vedete din showbiz-ul autohton.

Trei persoane au fost reținute de procurori, la momentul respectiv (VEZI DETALII).

Foto ilustrație: dcnews.ro

Foto document: Facebook/ Răzvan Ciobanu

Back To Top