Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tceConsiliul Local Ploieşti a aprobat, joi, un proiect de modificare a tarifelor pentru transportul în comun. După creşterea preţurilor pentru abonamente, venită acum un an, autorităţile au acceptat de această dată majorarea tarifelor pentru bilete. Astfel, conform deciziei, luate cu 14 voturi favorabile, ale consilierilor PSD şi ALDE, 8 abţineri, ale PNL, şi două împotrivă, de la PMP, un bilet de călătorie va costa 2,5 lei, în loc de 2 lei, iar biletul de o zi valabil pe toate traseele va fi 6 lei, în loc de 4.

Decizia se va aplica începând din 1 octombrie 2018. Prezent în şedinţa forului legislativ ploieştean, directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, a explicat că această aşteptată creştere de venituri reprezintă una dintre măsurile care pot ajuta societatea să iasă dintr-o situaţie financiară critică. El a mai spus că aceste tarife erau foarte mici în comparaţie cu cele practicate în alte oraşe similare din România. La rândul său, directorul Consiliului de Administraţie al societăţii, Alexandru Vârlan, a estimat că TCE va încheia acest an cu o pierdere sub 3 milioane de lei, venită după un minus de 12 milioane în 2017. Aceasta a mai spus că sunt şanse mari ca această evoluţie să se păstreze şi pe viitor, cu şanse ca 2019 să fie primul an în care TCE să nu iasă pe pierdere, după multă vreme.

Profitând de prezenţa celor doi în sală, consilierii locali au pus întrebări şi despre restul măsurilor de redresare gândite, dar şi despre îmbunătăţirea condiţiilor oferite călătorilor, concluzia părând să fie că, deşi cheltuielile salariale au o mare pondere în bugetul anual, e greu de crezut că se vor mai putea face reduceri de personal în următoarea perioadă. Totuşi, în momentul în care vor fi aduse autobuze noi, n-ar fi exclusă o diminuare a schemei în domeniul de reparaţii. Conducerea TCE Ploieşti a precizat că sunt discuţii şi pentru externalizarea unor servicii, fără a da exemple, dar că se concentrează şi pe creşterea veniturilor, nu numai pe reducerea cheltuielilor. Totodată, în timp ce directorul general şi şeful CA au fost prezenţi la dezbaterile din forul legislativ, la şedinţa de joi a surprins absenţa din sală fix a celor doi membri PNL care fac parte din Adunarea Generală a Acţionarilor de la TCE. Cei doi consilieri locali s-au ridicat şi au ieşit împreună din sală înainte de discuţiile pe tema TCE, revenind după finalizarea lor, gest care a dat naştere unor speculaţii cu privire la o posibilă "direcţie" venită de la partid pentru eventuala "trântire" a acestui proiect. Practic, spun cârcotaşii, cei doi ai ieşit din sală ca să nu se afle în situaţia de a se abţine sau a vota, din calitatea de consilieri, împotriva unui proiect pe care îl susţinuseră din calitatea de membri AGA.

Back To Top