Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

premiile excelentei 2018Nu mai puțin de 273 de nume au fost strigate, vineri, la Ploiești, cu prilejul evenimentului organizat de Centrul Județean de Excelență Prahova și dedicat celor mai buni elevi din județ.

Gala Excelenței 2018 a fost găzduită de Filarmonica "Paul Constantinescu", aducând laolaltă câteva sute de elevi excepționali, însoțiți de părinții și dascălii fără de care, cu siguranța, succesul lor ar fi rămas numai un vis.

Evenimentul, organizat anual, își propune să fie un prilej sărbătoare, dar și un moment de recunoaștere a performanțelor notabile ale elevilor membri ai Centrului de Excelență Prahova – Ploiești. reprezentanții CJE speră ca, inclusiv prin astfel de acțiuni, să încurajeze și să susțină excelența în educație.

Potrivit listelor publicate de CJE Prahova, au fost acordate 273 de premii, pentru elevii Centrului care, în anul școlar trecut, au obținut rezultate remarcabile la concursurile și olimpiadele la care au luat parte.

Lista elevilor excepționali premiați, vineri seară, la Gala Excelenței, poate fi văzută AICI.

Back To Top