Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

avarie cazierO avarie a afectat, luni dimineață, ROCRIS - Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român, astfel că documentele nu pot fi eliberate persoanelor care se prezintă la ghișeu, în acest scop.

 

Poliția Română a anunțat că, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie și, în prezent, este nefuncțional.  O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp, mai precizează IGPR, dar, până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar

Pe durata defecțiunii se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate însă  abia după rezolvarea avariei.  

Update - "Colegii noștri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS, așadar datele de interes operativ pot fi consultate și, de asemenea, se pot face mențiuni în baza de date.

O echipă de specialiști lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.

Vă reamintim că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele.

Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar, însă, pe durata defecț iunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei", a anunțat IGPR, în jurul orei 15.00.

Back To Top