Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vot urnaBiroul Electoral Județean Prahova a primit și soluționat, până acum, mai multe sesizări referitoare la referendumul de duminică.

În unul dintre cazuri, BEJ a decis înlăturarea unor materiale electorale care apăruseră în zona centrală a municipiului. Potrivit hotărârii Biroului,  acestea cuprindeau culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau nu respectau dimensiunile prevăzute de lege.

O altă decizie a BEJ explică motivul pentru care a fost înlocuit președintele desemnat inițial la secția de votare nr. 276 din Vălenii de Munte. Practic, hotărârea este răspunsul Biroului Electoral Județean la sesizarea depusă de persoana în cauză, nemulțumită de înlocuire.

"Contestatara a comunicat că i s-a comunicat telefonic desemnarea ca președinte al secției de votare nr. 276 Vălenii de Munte, iar ulterior, verificând situația tragerilor la sorți p site-ul Prefecturii Prahova, a constatat că n mai figurează ca președinte. Aceasta a susținut că nu a formulat nicio cerere scrisă de înlocuire.

La înregistrarea contestației s-a dispus verificarea situației petentei și a fost comunicată declarația numitului M. V., personal tehnic auxiliar, care a învederat că a apelat petenta, a anunțat-o despre tragerea la sorți la secția nr, 276 Vălenii de Munte, iar aceasta a comunicat că a formulat mai multe solicitări pentru a fi desemnată la una din secțiile din municipiul Ploiești, deoarece și-a schimbat domiciliul. S-a menționat și faptul că petenta nu a revenit cu o nouă cerere.

Examinând contestația, în urma votului liber exprimat unanim în cadrul Biroului Electoral Județean nr. 31 Prahova, se va aprecia ca neîntemeiată contestația, reținând că susținerea petentei legată de dorința de a fi desemnată ca preşedinte al unei secții de votare din municipiul Ploiești poate fi apreciază refuz de a desfășura activitatea ca președinte al secției de votare nr 276 Vălenii de Munte. O astfel de situație poate fi apreciată, văzând durata scurtă de timp până la desfășurarea scrutinului, ca o situație de forță majoră ce se impunea a fi rezolvată grabnic prin desemnarea unui nou președinte la secția de votare nr. 276 Vălenii de Munte", se arată în hotărârea pronunțată miercuri de BEJ Prahova.

Back To Top