Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

control-ITMÎn intervalul 2 – 31 mai, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Prahova însoţiţi de către personal din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova şi Garda Financiară, filiala judeţeană, au desfăşurat la nivel local, o serie de controale privind munca la negru la diverse tipuri de angajatori. În urma acestor controale a rezultat o sporire a numărului de contracte pe piaţa muncii din Prahova.

Echipele mixte ale instituţiilor abilitate să desfăşoare controale la angajatorii din Prahova au derulat pe tot parcursul lunii trecute acţiuni de prevenire şi depistare a muncii nedeclarate.

Controalele celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova au avut loc în timpul zilei, iar unde a fost cazul, şi pe timp de noapte, totul pentru a se plia pe programul unor anumite societăţi intrate sub vizorul instituţiei. În mare, acţiunile au vizat controlul celor care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum: construcţii, prestări servicii, coafură-frizerie, cosmetică, croitorie, textile, pază şi protecţie ori spălătorie auto. În total, au fost controlaţi 359 de angajatori, fiind depistate 918 deficienţe.

În consecinţă, au fost aplicate 583 de sancţiuni, cu un cuantum total de 576.500 lei. Din totalul angajatorilor controlaţi, au fost depistate 126 de persoane care nu aveau întocmite forme legale de muncă. Acest lucru a dus la amendarea angajatorilor cu sancţiuni în valoare totală de 262.000 lei.

Pedepsiţi la mititica

Totodată, în urma controalelor derulate, au picat în plasa inspectorilor ITM patru cazuri în care angajatorul primise la muncă persoane fără să le fi încheiat vreun contract individual. Cei care au avut în subordine persoane fără forme legale de muncă, riscă acum pedeapsa cu închisoarea. Un caz deosebit a fost depistat însă la o firmă care asigură serviciile de pază şi protecţie. Inspectorii de muncă au depistat 55 de persoane care lucrau la negru. Un singur lucru benefic pentru piaţa muncii s-a observat totuşi în urma controalelor derulate. Conform Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, în luna mai au fost înregistrate 11.625 de noi contracte de muncă. Dintre acestea 4.301 pe durată determinată iar 7324 pe perioadă nedeterminată.

Andrei Constantinescu

Sursa foto: financiarul.ro

Back To Top