Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Bărbatul cu privire la care, în ultimele zile, au circulat avertismente, pe rețelele de socializare, a fost identificat și depistat de polițiștii, a anunțat IJP Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova a menționat că, nici până acum, împotriva individului nu a fost depusă nicio plângere, iar oamenii legii, care au mers pe urmele acestuia, în parcurile și unitățile de învățământ din zona Aurora, nu au găsit pe nimeni care să confirme reclamațiile formulate de o ploieșteancă, pe pagina de Facebook.

Polițiștii au continuat însă cercetările și l-au depistat pe bărbat.

Acesta a fost dus la audieri.

Potrivit unor surse, este vorba despre un tânăr din Breaza, care suferă de afecțiuni psihice. Acesta nu ar fi cunoscut cu comportament agresiv, dar are probleme și a fost internat la Psihiatrie, unde urmează să fie evaluat și pus sub tratament.

Ancheta în acest caz a început după ce, acum câteva zile, o persoană a reclamat pe Facebook că a fost urmărită de un individ care ar fi băgat spaima în copiii și femeile din parcurile din zona Aurora. Cea care a postat sesizarea a publicat și două fotografii ale individului, pe care polițiștii, care s-au autosesizat după ce cazul a ajuns în presă, le-au folosit la depistarea bărbatului în cauză (VEZI DETALII).

Back To Top