Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furtunaFurtuna abătută joi seară asupra Ploieştiului a dat peste cap circulaţia rutieră în mai multe zone din oraş. Pe strada Democraţiei, vântul puternic a smuls din rădăcini un copac. Pomul a căzut pe partea carosabilă, motiv pentru care timp de câteva zeci de minute circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

Şi în cartierul de nord, la intersecţia dintre Şoseaua vestului şi Bulevardul Republicii, furtuna a creat probleme în trafic. Din cauza vijeliei, o componentă a reţelei care aparţine unui operator de televiziune prin cablu a fost smulsă de pe un stâlp, obiectul afectând liniile de tramvai. Din această cauză circulaţia tramvaielor a fost oprită timp de 20 de minute.

Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino alimentarea cu energie electrică a cablurilor pentru troleibuz ba fost întreruptă, după ce o staţie de transformare a fost avariată din cauza vijeliei. Din acest motiv troleele au fost decuplate de la instalaţia de alimentare cu electricitate şi cu circulat pe motorină.

Back To Top