Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O femeie de 40 de ani a murit, joi dimineaţă, iar alta a fost rănite, cele două fiind victimele unor accidente petrecute unul după altul pe DN 1, în judeţul Prahova.

Primul eveniment a avut loc la Comarnic, unde un pieton a fost lovit mortal de un autoturism. O femeie de 40 de ani, victima accidentului, s-ar fi angajat în traversarea șoselei prin loc nepermis, dar Poliția a demarat o anchetă pentru a stabilit exact împrejurările în care s-a produs tragedia.

După numai câteva minute, un alt accident a avut loc la Băicoi. O șoferiță de 42 de ani a pierdut controlul asupra direcției și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului.

Aceasta a fost găsită conștientă, dar a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a o extrage din autoturism, a anunțat ISU Prahova, care a mai trimis la fața locului o ambulanță li un echipaj de pompieri.

Persoana implicată a fost rănită, fiind preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la spital.

Back To Top