Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

IJP Prahova a dat publicității bilanțul celor 31 de percheziții derulate, miercuri, în București și în județele Prahova, Ilfov și Suceava, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

 

Sursa citată anunță că 29 de persoane au fost conduse la audieri, în urma descinderilor, față de acestea urmând să fie dispuse măsurile legale. Totodată, oamenii legii au ridicat, de la adresele vizate, peste 300.000 de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, tutun vrac și telefoane mobile.

Persoanele bănuite ar fi acționat încă din anul 2017, aprovizionându-se cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale. Ulterior, marfa era distribuită în diverse localități, a precizat IJP Prahova.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, precum și jandarmi din cadrul B.S.I.J. București și ai Grupării Mobile "Matei Basarab" din Ploiești.

Back To Top