Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile centrale au anunțat, în sfârșit, lansarea licitației pentru realizarea mult așteptatei autostrăzi Ploiești-Brașov, un proiect care va fi realizat în parteneriat public-privat.

Licitația va fi lansată luni, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, iar investitorii, care vor putea fi români sau străini, vor avea la dispoziție de 30 de zile pentru a depune ofertele. "Tipul licitaţiei va fi selecţia competitivă. Vor urma negocieri cu investitorii selectaţi, astfel încât în luna decembrie estimăm semnarea acordului de parteneriat public-privat pentru realizarea acestei autostrăzi", a declarat prim-ministrul, anunțând că autostrada va trece prin apropierea localităţilor Ploieşti, Băicoi, Câmpina, Comarnic, Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal şi Râşnov.

Proiectul acestei autostrăzi există încă de acum vreo 20 de ani, numai că el a rămas doar pe hârtie, de-a lungul vremii modificându-se traseul, tipul investiției, surse de finanțare și așa mai departe. Între timp, pe teren nu s-a întâmplat, practic, nimic notabil, iar starea proastă a drumurilor și lipsa unei infrastructuri moderne au afectat în mod direct economia.

Inclusiv zonele industriale din jurul Ploieștiului au avut de suferit, marile companii ferindu-se să treacă dincolo de Carpați, în Muntenia, pentru a investi în unități de producție.

În zona industrială de la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște, pe DN 72, există cel mai mare parc de business privat din sud-estul Europei, Ploiesti West Park, care nu beneficiază la intrarea din DN 72 de o infrastructură corespunzătoare, la standarde de siguranță specifice secolului XXI, care să fluidizeze și să securizeze traficul din zonă. PWP dezvoltat de Alinso Group, adună 50 de companii multinaționale importante, generând mii de locuri de muncă. Investitorii așteaptă de ani de zile e ca reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri să amenajeze, la intrarea în zona industrială care se întinde pe 300 de hectare, un simplu sens giratoriu care ar reduce numărul accidentelor. Aceștia, ca și reprezentanții altor multinaționale din zonă cu unități în zonă, privesc cu interes și nerăbdare inclusiv demararea acestui amplu proiect, al realizării autostrăzii Ploiești - Brașov, care ar crea o legătură importantă cu zona Ardealului și, implicit, cu traseele spre vestul Europei.

 

Back To Top