Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pensiile din sistemul public din țara noastră se vor stabili, începând cu 2021, pe baza unei noi legi. Proiectul acesteia a fost adoptat recent de către Guvern și introduce noutăți precum recalcularea pensiilor, includerea studiilor de masterat și doctorat în vechimea de muncă și reducerea vârstei de pensionare a femeilor care au mai mult de trei copii.

O serie de modificări importante vor fi aduse, din septembrie 2021, sistemului public de pensii din România, potrivit unui proiect de act normativ ce a fost adoptat miercuri de către Executiv. Mai exact, modificările se regăsesc în Proiectul de lege privind sistemul public de pensii, ce are nevoie, pentru a se putea aplica, de aprobarea Parlamentului, a președintelui statului și publicare în Monitorul Oficial.

Printre multe alte schimbări privind pensiile din sistemul public, proiectul de act normativ ar putea da posibilitatea mamelor cu mai mulți copii să iasă mai repede la pensie. Concret, mamele cu trei copii vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme pentru fiecare copil. Astfel, aceste mame vor putea ieși la pensie cu șase ani mai devreme decât în mod normal.

Sursa: avocat.net

Back To Top