Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

canalizareReprezentanţii Hidro Prahova, operatorul de apă-canal care aparţine Consiliului Judeţean Prahova, au semnat, astăzi, primul contract dintr-o serie de astfel de documente din cadrul proiectului „Reabilitare şi modernizare a sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Prahova”, cel mai mare proiect din fonduri europene semnat la nivelul judeţului Prahova.

Contractul are în vedere proiectare, supervizare şi managementul proiectului şi valorează peste 6 milioane de euro.

Câştigător al licitaţiei acestui contract este un consorţiu format din trei firme, care derulează astfel de activităţi în alte 16 judeţe din România.

Cu ocazia semnării contractului, reprezentanţii firmei care va asigura asistenţa tehnică în cadrul acestui proiect au afirmat că îşi propun ca documentele pe care le vor elabora să fie impecabile, întrucât experienţa pe care au acumulat-o derulând astfel de contracte, i-a învăţat că acolo unde caietele de sarcini pentru licitaţiile privind executarea lucrărilor au fost bine întocmite, nu au existat contestaţii.

Back To Top