Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gondolaTelegondola din staţiunea Sinaia a fost închisă publicului după ce comisarii de la Protecţia Consumatorului au amendat societatea care administrează instalaţia şi au propus suspendarea activităţii telegondolei.

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Prahova a sancţionat societatea Transport Urban Sinaia (firmă a Consiliului Local Sinaia, care administrează transportul urban şi telegondola) cu 15 000 de lei pentru faptul că telegondola care urcă până la Cota 1 400 funcţionează fără a deţine autorizaţie de la ISCIR. În plus, comisarii de la Protecţia Consumatorului au propus suspendarea activităţii telegondolei până la intrarea în legalitate. Prin urmare, începând de vineri telegondola este închisă publicului.

Comisarii de la Protecţia Consumatorului susţin că telegondola este un pericol pentru cei care circulă cu ea, pe motiv că, încă din noiembrie anul trecut, la baza unuia dintre stâlpii care susţin cablurile instalaţiei s-a produs o alunecare de teren, iar stâlpul nu a fost consolidat nici până în ziua de azi.

În replică la acuzaţiile aduse de cei de la Protecţia Consumatorului, administraţia locală din Sinaia spune că tot scandalul este unul politic.

Back To Top