Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vintilescu_dsp1Autorităţile locale şi cele judeţene din Prahova şi-au luat în serios rolul de administratori ai spitalelor, rol pe care l-au primit, vrând-nevrând, la jumătatea anului trecut, atunci când s-a făcut deja celebra „descentralizare” a sistemului sanitar.

Conform unui top prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă de către conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, autorităţile care au alocat cei mai mulţi bani pentru funcţionarea spitalelor sunt: Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Local Ploieşti şi Consiliul Local Vălenii de Munte.

Astfel, dacă în 2010 Maternitatea din Ploieşti a primit de la autorităţile judeţene 1 908 000 lei, pentru 2011 Consiliul Judeţean Prahova, care are în administrare acest spital, a alocat 3 443 000 lei.

Spitalul Municipal din Ploieşti a primit, anul trecut, de la bugetul Consiliului Local 636 000 lei, alocarea pentru anul în curs fiind de un milion de lei.

Şi autorităţile locale din Vălenii de Munte şi-au luat în serios rolul de administrator al spitalului din localitate. Anul trecut, Consiliul Local Vălenii de Munte a alocat pentru spital 527 000 lei, alocarea de anul acesta fiind de 1 622 000 lei.

Sumele alocate de autorităţile locale pentru funcţionarea spitalelor au fost sau vor fi folosite pentru plata unor bunuri şi servicii, a utilităţilor, pentru reparaţii curente şi modernizare.

Back To Top