Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Zece purcei găsiți într-o autoutilitară depistată la Podenii Noi au fost ecarisați, joi, după ce polițiștii și autoritățile sanitar-veterinare au constatat că persoanele care efectuau transportul, un bărbat din Prahova și unul din Covasna, nu dețineau documente pentru acesta.

 

În satul Ghiocel, polițiștii din Apostolache au depistat, joi după-amiază, o autoutilitară condusa de un bărbat din comuna Măneciu. Acesta era însoțit de un altul, din comuna Bărcani, județul Covasna, are se pare că era proprietarul celor 10 porci, de aproximativ 25 de kilograme fiecare, găsiți în vehicul.

Din primele verificări efectuate a rezultat că persoanele în cauză nu dețin documentele necesare efectuării transportului sau comercializării, iar porcii nu erau crotaliați.

Reprezentanți DSVSA Prahova au fost solicitați la fața locului pentru efectuarea verificărilor și luarea măsurilor legale, potrivit competențelor.

"În cauză, pentru neregulile constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 lei. De asemenea, s-a procedat la uciderea tuturor exemplarelor, acestea fiind ecarisate în loc anume stabilit pentru astfel de situații, totodată, au fost recoltate probe de laborator în vederea efectuării analizei. La finalizarea activităților s-a efectuat acțiunea de dezinfecție a tuturor mijloacelor folosite", a anunțat IJP Prahova.

Back To Top