Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În spațiul public au apărut. în ultimele zile, imaginile surprinse de o cameră de supraveghere la trecerea de pietoni de la Dumbrăvești în momentul în care o tânără a fost spulberată de o mașină care circula, se pare, cu viteză foarte mare.  Cazul a stârnit revoltă, mai ales că, așa cum reiese din imagini, șoferul nu a avut nicio intenție să încetinească.

O femeie de 25 de ani a murit, acum o săptămână, spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din localitatea prahoveană Dumbrăvești (VEZI DETALII). Tânăra abia își lăsase copilul la grădiniță când s-a petrecut nenorocirea. Totul a fost surprins de camere de supraveghere montate în zonă.

În imagini se vede cum tânăra se uită în dreaptă, de unde venea un camion care a încetinit în apropierea trecerii, dar după pași este spulberată de o mașină care circula cu viteză mare și al cărei șofer nu pare să fi avut nici cea mai mică intenție să încetinească.

 

La șase zile de la tragedie, Consiliul Judeţean Prahova, administratorul drumului pe care s-a petrecut accidentul, a montat de o parte şi de alta a șoselei benzi rezonatoare. Dar șoferii trec în continuare cu viteză pe acolo, deși este vorba despre trecerea de pietoni din fața școlii. "Drumul Judeţean 102 este unul dintre cele mai periculoase. Semnele de circulaţie nu sunt respectate de niciun şofer", a declarat primarul comunei, pentru observator.tv.

Sursa citată mai scrie că șoferul, acuzat de ucidere din culpă, este acum cercetat în libertate.

Back To Top