Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care interzice comportamentele care constau în violenţa psihologică bullying în spațiile destinate educației și formării profesionale.

 

Potrivit proiectului, violenţa psihologică (bullying) "este acţiunea sau seria de acţiuni fizice, verbale, relaţionale şi/sau cibernetice, într-un context social dificil de evitat, săvârşite cu intenţie, în mod constant şi repetat, care implică un dezechilibru de putere, au drept consecinţă atingerea demnităţii ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptate împotriva unei persoane sau grup de persoane şi vizează aspecte de discriminare şi excludere socială, care pot fi legate de apartenenţa la o anumită rasă, naţionalitate, etnie, religie, categorie socială sau la o categorie defavorizată ori de convingerile, sexul sau orientarea sexuală, caracteristicile persoane, acţiune sau serie de acţiuni, comportamente ce se desfăşoară în unităţile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale”.

Actul normativ stabilește că „în unităţile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise comportamentele care constau în violenţa psihologică – bullying”. De asemenea, în cadrul programelor de formare continuă a personalului didactic se vor introduce sesiuni de informare și cursuri de perfecţionare asupra problemelor legate de violenţa psihologică - bullying.

Statisticile arată că, din păcate, fenomenul cunoaște o creștere alarmantă în unitățile de învățământ din țara noastră. Asta în timp ce, în momentul de față, în țara noastră există un psiholog la 800 de elevi.

Proiectul adoptat miercuri de Camera Deputaților merge la Senat, care este for decizional.

Back To Top