Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

suspectPoliţiştii prahoveni caută, de mai multe zile, un individ deosebit de periculos. Este vorba despre un pedofil care săptămâna trecută a violat o fetiţă de 10 ani chiar în apartamentul în care aceasta locuieşte.

Se pare că individul a urmărit-o pe fată când aceasta a ieşit de la şcoală, a aşteptat ca ea să intre în bloc, să urce până la etajul la care locuieşte şi să deschisă uşa apartamentului. În acel moment bărbatul a sedat-o, punându-i la gură o bucată de material îmbibată într-o substanţă cu un miros înţepător. Apoi a violat-o şi a lăsato inconştientă, într-o baltă de sânge. Aşa au găsit-o părinţii ei, care au dus-o la spital şi au anunţat poliţia.

Fata nu a putut da date despre cum arată violatorul, însă poliţiştii au reuşit să realizeze două portrete-robot bazându-se pe mărturia altor două fetiţe care au fost la un pas de a fi victimele individului. Una dintre ele, care locuieşte în acelaşi cartier cu fetiţa violată, a fost la un pas de fi victima pedofilului la începutul acestei săptămâni. 

 Bestia a intrat peste ea în casă, însă norocul fetei a fost că a sunat telefonul, iar agresorul s-a speriat, a lăsat-o în pace şi a fugit. O altă tentativă de viol, în care agresorul a folosit exact acelaşi mod de acţiune ca în cazul fetiţei violate s-a petrecut la începutul lunii mai.

 

suspect2

 

 

 

 

 

La fel ca în cazul fetei de zece ani, agresorul şi-a aşteptat victima, i-a acoperit gura cu un material textil şi a vrut să o agreseze. Şi în acel caz fata a scăpat de la viol pentru că i-a sunat telefonul mobil, iar atacatorul a fugit. Poliţiştii îi roagă cetăţenii care observă persoane cu comportament dubios, cu precădere în zona unităţilor de învăţământ sau a locuinţelor, să anunţe imediat acest lucru la cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Alăturat regăsiţi cele două portrete-robot realizate de reprezentanţii Poliţiei. De asemenea, oamenii legii au remis următoarele semnalmente:

Varianta 1:

-         înălţime : 1,80-1,85 m ;

-         constituţie astenică ;

-         vârstă 25-26 ani ;

-         ochi căprui ;

  -        aspect îngrijit

Varianta 2:

-         Aproximativ 25-28 de ani;

-         1,70-1,75 m înălţime;

-         Aproximativ 60 kg;

-         Constituţie astenică;

-         Faţă prelungă;

Ten deschis
Back To Top