Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza valabilă până pe 11 noiembrie. deja au apărut primele semne de răcire, iar ele vor deveni tot mai accentuate începând de duminică, spun meteorologii.

Vremea se va schimba în mai toate regiunile, urmând ca, săptămâna viitoare, la nivelul întregii țări să se resimtă o scădere accentuată a temperaturilor.
În Muntenia, valorile termice sunt în scădere încă de joi, 1 noiembrie, după zile în care s-au înregistrat medii diurne de aproximativ 25 de grade Celsius. Până pe 11 noiembrie, media va coborî până la 14 grade pe timpul zilei, iar din această noapte minimele vor scădea până spre 5-6 grade Celsius. Probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță, pe suprafețe mici, va fi mai ridicată după data de 7 noiembrie, anunță ANM.
Și la munte sunt ultimele cu zile caldă. Săptămâna viitoare va aduce maxime de 8 grade Celsius și o medie a minimelor de 1-2 grade Celsius. După 6 noiembrie, este de așteptat să apară și ploile.

Prognoza pentru celelalte regiuni:

BANAT: Din data de 4 noiembrie se va intra într-un proces de răcorire treptată, astfel că, până pe 11 noiembrie, se va ajunge la medii ale temperaturilor maxime de 16 grade și ale temperaturilor minime de 6 grade. Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată după data de 6 noiembrie.
CRIŞANA: În zilele următoare este așteptată o scădere treptată a temperaturilor, spre maxime medii în jurul a 16 grade și minime medii de 5...6 grade. Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată după data de 6 noiembrie.
TRANSILVANIA: Din 4 noiembrie și până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade. Vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafețe mici, la începutul intervalului de prognoză și din nou în ultimele zile ale acestuia.
MARAMUREŞ: Duminică și pe tot parcursul săptămânii viitoare vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar media maximelor termice va ajunge la 14...15 grade și a minimelor la 4...5 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată din data de 7 noiembrie.
MOLDOVA: Se va răcori treptat, iar până în ziua de 11, valorile termice diurne vor ajunge la 12 grade. Temperaturile medii nocturne se vor situa în jurul valorii de 11 grade până spre sfârșitul primei săptămâni, apoi vor scădea și vor ajunge la aproximativ 4 grade la finalul intervalului de prognoză. Doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță.
DOBROGEA: Vremea a intrat într-un proces de răcorire, până la finalul săptămânii media temperaturilor diurne urmând să ajungă la cel mult 14 grade, iar a celor nocturne de 8 grade. Doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță.
OLTENIA: Din data de 1 noiembrie, temperaturile au început să scadă și vor ajunge până la 14...15 grade. Doar pe suprafețe mici vor fi posibile ploi slabe, în special după data de 7 noiembrie.

 

Back To Top