Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

"Bohemian Rhapsody", filmul despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, a avut premiera americană săptămâna aceasta, iar actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea lui Freddie Mercury

 

Producţia Fox/New Regency "Bohemian Rhapsody" - care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra - a fost lansată deja în Marea Britanie, unde a obţinut încasări de 12,5 milioane de dolari.

 

Filmul este lansat în cinematografele din America de Nord vineri, iar specialiştii se aşteaptă să aibă încasări de 35-40 de milioane de dolari în weekendul premierei.

Filmul prezintă şi bătăliile personale ale lui Mercury, inclusiv cele privind orientarea homosexuală, abuzul de droguri şi alcool. În 1991, Mercury devenea una dintre puţinele celebrităţi ale Marii Britanii care au murit din cauza SIDA. Artistul avea doar 45 de ani.

Membrii supravieţuitori ai trupei Queen, Brian May şi Roger Taylor, au sprijinit filmul şi au lăudat performanţa lui Malek.

"Am descoperit un Freddie perfect în Rami Malek. Este senzaţional", a declarat Taylor la avanpremiera mondială de la Londra. "Suntem foarte fericiţi. Credem că este un film bun. Sper că va aduce bucurie multora", a completat acesta.

Publicaţia specializată Variety a scris despre actorul american de origine egipteană, în vârstă de 37 de ani, că "a jucat rolul lui Freddie Mercury ca şi cum ar fi fost născut pentru asta", în timp ce The Hollywood Reporter este de părere că acesta "şi-a asumat cu succes o sarcină copleşitoare". Lungmetrajul "Bohemian Rhapsody", cu un buget de producţie de 55 de milioane de dolari, a fost regizat de Bryan Singer, iar Dexter Fletcher a finalizat producţia, după ce primul a părăsit echipa.

Back To Top