Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii ploieșteni au descins vineri după amiază în zona Gării de Sud din Ploiești, deja cunoscută cetățenilor ca fiind locul unde toți vânzătorii de telefoane, comercianții de băuturi alcoolice netimbrate, și de orice fel, își dau întâlnire. În urma acțiunii aproape 100 de persoane au fost legitimate, controlate, iar la final, polițiștii au aplicat sancțiuni de aproximativ 10 000 de euro și au confiscat produse de contrabandă, dar și fără documente de proveniență.

Astfel, potrivit IPJ Prahova, polițiștii secției 4 Ploiești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Ploiești și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.J.P. Prahova, a desfășurat o razie în zona de sud a municipiului.

Activitatea a fost organizată în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt și înșelăciune, identificarea persoanelor care oferă spre vânzare telefoane mobile, verificarea legalității actelor de comerț cu băuturi alcoolice si produse alimentare, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislaţia rutieră.

Astfel, au fost legitimate 89 de persoane, au fost controlate 41 de autovehicule și au fost verificate opt societăți comerciale. Polițiștii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.250 de lei și au confiscat bunuri alimentare și băuturi în valoare de 1.150 lei.

Polițiștii au depistat în incinta unui centru comercial trei bărbați care ofereau spre vânzare telefoane mobile, cu încălcarea prevederilor legale. Acestea au fost confiscate, persoanelor în cauză aplicându-li-se sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei.

sursa foto: observatorulph.ro

Back To Top