Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O grupare formată din zece persoane, majoritatea "cu experiență" în furturi, a dat spargeri, în Prahova, în ultimele luni, țintind în special mașini aparținând unor societăți comerciale. Bănuiții au fost conduși la audieri, iar de la domiciliile vizitate, miercuri, de mascați, polițiștii au ridicat mai multe bunuri care ar proveni din furturile comise de acești indivizi.

 

Zona preferată a grupării era a comunei Valea Călugărească. Acolo și în localitățile învecinate, indivizii urmăreau autovehicule aparținând unor societăți comerciale, ai căror conducători auto opreau la sediile a diferiți parteneri, pentru a efectua operațiuni comerciale (livrări de produse, plăți etc). Acela era momentul în care hoții dădeau lovitura, sustrăgând bani sau bunuri (telefoane mobile, laptopuri, portofele, genți etc) lăsate de șoferi  în habitaclu.

Potrivit IJP Prahova, în perioada 13.04 – 29.10.2018, persoanele în cauză ar fi săvârșit 10 furturi din autovehicule și ar fi creat un prejudiciu estimat la 56.000 de lei.

"De la domiciliile bănuiților, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum telefoane mobile, tablete, laptopuri, bijuterii, portofele și genți. 10 persoane au fost aduse la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerea de măsuri legale, majoritatea cu antecedente penale pentru săvârșirea altor infracțiuni contra patrimoniului", a  anunțat Poliția Prahova la finalul perchezițiilor derulate în ialomița, la Urziceni și Alexeni, de polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniți de luptători de acțiuni speciale din cadrul IJP.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

Update - IJP Prahova anunță că, în urma perchezițiilor de miercuri dimineață, patru persoane au fost reținute.

 

Back To Top