Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliția Prahova a anunțat că 28 de persoane au fost ridicate și aduse la audieri, în urma perchezițiilor care au avut loc joi, la zece adrese din Prahova, București, Brașov și Girugiu. Anchetatorii au dezvăluit și modul inedit în care opera lucrarea, astfel încât să-și acopere urmele.

Trei descinderi au avut loc în municipiul București, joi dimineață, iar alte patru în județul Prahova (câte două în Ploiești și Poiana Câmpina), două în județul Giurgiu (comuna Valea Dragului) și una în municipiul Brașov. Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări de proxeneți care opera după un plan bine pus la punct.

Încă din luna iulie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.

"Parte din persoanele bănuite închiriau diverse locații din țară (Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj, Timișoara), unde plasau temporar femei în vederea practicării prostituției. Locațiile erau schimbate frecvent, prostituatele desfășurându-și activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt județ. Alte două persoane sunt bănuite pentru că ar fi pus la dispoziția proxeneților, contra unor sume de bani, cu titlu de chirie, spații în diferite imobile, înlesnind astfel activitatea infracțională. Persoanele din București sunt bănuite că ar fi trimis femei și în Marea Britanie, pentru a practica prostituția", explică anchetatorii într-o informare emisă în urma descinderilor.

IJP Prahova mai menționează că, de la locațiile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat sume de bani (30.000 de lei și 2.000 de euro), telefoane mobile și un pistol tip airsoft (nesupus autorizării). De asemenea, au indisponibilizat, în vederea cercetărilor, un autoturism.
28 de persoane au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor, urmând ca, la finalul acestora, să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Acțiunea s-a desfășurat cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române. La percheziții au participat luptători S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și echipe din cadrul  I.J.P. Prahova (Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Câmpina și Poliția Municipiului Ploiești) și efective din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu. De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Back To Top