Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Indivizii bănuiți de proxenetism, reținuți în urma perchezițiilor de joi, au scăpat repede de arest, pentru că instanța a respins solicitarea procurorului, de a-i trimite după gratii, ca măsură preventivă.

Aproape 30 de persoane, proxeneți, prostituate și clienți de-ai lor, au fost audiate și nouă au fost reținute, în urma perchezițiilor derulate, joi, de polițiștii prahoveni, în Prahova, la Ploiești și Poiana Câmpina, București, Brașov și Giurgiu (VEZI DETALII). Pentru trei dintre ele, procurorul de caz a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, dar șase au fost duse în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul nu a fost de acord, însă, cu măsura propusă de procuror și a decis, în schimb, cercetarea lor în arest la domiciliu.

Rețeaua acționa în mai multe județe, închiriind diverse imobile în care fetele racolate practicau prostituția. Obiceiul era de a schimba cât mai des locul (VEZI DETALII).

Astfel, prostituatele au ajuns să presteze, pentru scurte perioade de timp, de cel mult două săptămâni, în Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj, Timișoara, dar și în Marea Britanie.

Foto ilustrație

Back To Top