Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Echipajele ISU Prahova sunt în continuare în alertă, luni dimineață, o parte acționând, încă, pentru lichidarea incendiului din Mimiu (VEZI DETALII). Alte șase autospeciale intervin, însă, luni dimineață, pe str. Laboratorului, unde încă un depozit, de această dată de materiale textile, a luat foc.

 

Potrivit reprezentanților ISU, incendiul, izbucnit în jurul orei 9.30, ar afecta o suprafață de 100 de metri pătrați și se manifestă cu degajare mare de fum.

La fața locului au fost trimise două autospeciale, cărora li s-au mai alăturat, ulterior, patru echipaje de pompieri.

O persoană a suferit atac de panică.

Degajarea mare de fum a fost o problemă și în cazul incendiului care încă de manifestă la depozitul de mase plastice din curtea societății URBAN ICIM (Mimiu), autoritățile prelevând poze pentru a stabili ce a ars acolo (VEZI DETALII).

Update - ISU Prahova anunță că incendiul se manifestă pe o suprafață de 300 de metri pătrați și amenință să cuprindă o hală de 2.000 de metri pătrați.

Update - 47 de pompieri, cu nouă autospeciale, intervin pentru a stinge incendiul de la depozitul de pe str. Laboratorului.

Update - Incendiul de pe str. Laboratorului, lichidat după o intervenție de cinci ore

Foto: ISU Prahova

Back To Top