Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual
suspectPedofilul aflat în custodia IPJ Prahova, care tocmai a primit un mandat de reţinere pentru 24 de ore, a lucrat la o firmă de organizat evenimente pentru copii, de unde a fost dat afară, anul trecut, după ce patronul respectivei societăţi a observat că are un comportament ciudat în relaţia cu cei mici. Se pare că firma are sediul social în Bucureşti, dar îşi desfăşoară activitatea şi în municipiul Ploieşti, printr-un punct de lucru.

Filmul evenimentelor pare a fi următorul:
După ce a aflat din presă despre tragedia micuţei violate la Ploieşti, patronul respectivei firme a trimis pe mailul IPJ Prahova o poză a fostului său angajat, pentru a fi cercetat, alături de ceilalţi suspecţi în cauză.

Individul a primit o invitaţie din partea IPJ pentru a se prezenta la amprentare şi la alte cercetări conforme procedurilor, dar nu a răspuns invitaţiei Poliţiei.

Mai mult, una din părţile vătămate implicate în caz ar fi recunoscut ieri poza acestuia în sediul IPj Prahova.
 Tot ieri, aseară, o persoană aflată în anturajul violatorului a sunat la Poliţie, spunând că pedofilul i s-ar fi confesat în legătură cu faptele sale. Se pare că suma pusă la bătaie pentru prinderea făptuitorului ar fi jucat un rol important în decizia "civică" a martorului denunţător.

Aseară, în jurul orelor 11, după acest telefon primit şi după ce victimele au recunoscut, la IPJ, poza violatorului, echipele Poliţiei s-au pus în mişcare, ridicându-l pe acesta de la domiciliu. În sediu, acesta a fost recunoscut de părinţi şi victime, prin geamul de protecţie destinat martorilor. Bărbatul are vârsta de aproximativ 30 de ani, o constituţie, normală, fiind încadrat, de una dintre martore, ca părând o persoană ce nu atrăgea cu nimic atenţia în sensul pericolului social.
Back To Top