Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Se circulă îngreunat miercuri dimineață, pe A3 București - Ploiești, pe sensul dinspre Capitală, din cauza unui accident petrecut în dreptul localității Bărcănești.

Centrul Infotrafic anunță că evenimentul a blocat o bandă a sensului spre Ploiești, la km 68 al autostrăzii, în dreptul localității prahovene Bărcănești. În accident a fost implicată o  mașină al cărei șofer a vrut să evite un obstacol și a lovit un parapet median.

Conducătorul auto, dar și pasagerul din dreapta au fost răniți, acesta din urmă fiind transportat la spital.

"Pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 68, în dreptul localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului în momentul în care a vrut să evite un obstacol şi a intrat într-un parapet median. În urma impactului şoferul şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, acesta din urma fiind şi transportat la spital. Circulaţia rutieră este blocată pe banda a doua a sensului de mers Bucureşti - Ploieşti şi se desfăşoară pe prima, estimându-se reluarea în condiţii normale în aproximativ 30 de minute", a anunțat Infotrafic, în jurul orei 8.40.

Foto ilustrație

Back To Top