Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

regioPe Domeniul 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Poli de creştere (buget 97 mil. euro) a fost depus Planul Integrat de Dezvoltare al Polului de Creştere Ploieşti şi şapte cereri de finanţare, din care: o cerere se află în etapa de evaluare a conformităţii administrative şi eligibilităţii, două cereri se află în evaluare tehnică, o cerere se află în precontractare, două cereri de finanţare au fost respinse şi un contract a fost semnat.
Valoarea totală a asistenţei nerambursabile solicitate este de aproximativ 15,24 milioane de euro.

Pentru Judeţul Prahova, proiectul ce intră în implementare vizează Creşterea capacităţii de trafic prin realizarea legăturii rutiere într DN1 şi DN1B, prin realizarea drumului judeţean de centură DJ236, în zona de nord a municipiului Ploieşti. Bugetul total al investiţiei atinge valoarea de 43.912.185,38 lei dintre care peste 27 milioane reprezintă asistenţă nerambursabilă.

Până la data de 4 iulie 2011, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia au fost depuse 868 de proiecte, prin care se solicită finanţare nerambursabilă prin Regio (Programul Operaţional Regional), Planul Integrat de Dezvoltare Urbană pentru Polul de Dezvoltare (PIDU) – Municipiul Piteşti, PID-ul Polului de Creştere Ploieşti şi Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană pentru 12 centre urbane.

De asemenea au fost semnate 175 de contracte de finanţare, cu o valoare nerambursabilă solicitată de 1.606.610.332,09 lei.

Situaţia proiectelor depuse pentru Axa prioritară 1: Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere (buget 194 milioane de euro)


Back To Top