Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În cursul nopţii și al dimineții, s-a circulat în condiții de iarnă, intervenindu-se pentru menținerea în stare de viabilitate a drumurilor, anunță Consiliul Județean Prahova prin intermediul paginii de pe rețeaua Facebook. Tronsoanele de drum județean afectate de condițiile meteo, au fost: DJ 102 R – Călugăreni- Tătaru, DJ 234 – Sângeru – Salcia, DJ 100 H – Jugureni – Lapoș, DJ 102 I - Valea Doftanei, DJ 101 S - Secăria – Valea Doftanei, precum și zona de munte a județului Prahova, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Luni,la nivelul Judeţului Prahova nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal. Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, s-a împrăștiat material antiderapant, fiind folosite și utilaje cu lamă. Pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0244/514545 – interior 290; 0244.54.33.76; 0786.715.157. Revenim cu informații despre situația drumurilor. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top