Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

UPDATE 13.30. Alertă la UPG. Zeci de persoane evacuate. Oficiali: Gluma proastă care a pus pe jar autoritățile. Un student ar fi golit un spray lacrimogen pe scări link

UPDATE; 12.15: Din primele concluzii ale ISU și ale departamentului CRBN substanțe chimice, radiologice și nucleare, se pare că în incinta UPG ar fi fost folosit un spray iritant lacrimogen, a explicat purtătorul de cuvânt al UPG, Anca Dobrinescu.

 

Update 11.57: ISU Prahova: Conform măsurătorilor, nu s-au identificat gaze sau alte substanțe periculoase

 

11.50. Zece persoane acuză stări de greață, amețeli și pierderi de cunoștință. Un băiat și o fată au fost preluați de Ambulanță.

UPDATE: 11.45. Zece persoane acuză stări de amețeală. Un băiat și o fată sunt transportați la spital.

Știre inițială: Un apel la 112, dat în jurul orei 11.00, de la UPG Ploiești, care anunța că tânără acuză stări de rău, s-a transformat într-o alertă în toată regula. Zeci de persoane au fost evacuate din cauza unui miros iritant, de origine încă necunoscută. Situația a fost semnalată la etajul al patrulea al corpului I. Tânăra în cauză a acuzat palpitanții pentru că, potrivit martorilor, ar fi alergică. Starea ei a fost declanșată, însă, de mirosul iritant resimțit de zeci de persoane aflate în zonă și a cărui origine nu este cunoscută.

În prezent, printre cei aflați la fața locului circulă mai multe ipoteze, cum că ar fi vorba despre o scurgere de gaze, utilizarea unui spray lacrimogen sau rezultatul unui experiment efectuat într-o sală de curs. Până acum, autoritățile nu au indicat, însă, sursa mirosului. Cert este, însă, că la fața locului s-a deplasat o echipă a APM Prahova, pentru efectuarea de măsurători.

De asemenea, ISU intervine cu un echipaj SMURD, autospeciala de transport personal și victime multiple și o grupă operativă. În plus, a fost anunțată sosirea, la Ploiești, a autospecialei CBRN, de la ISISU Ciolpani. Aceasta a mai intervenit și acum 10 zile, în Mimiu, în cazul incendiului uriaș de la depozitul de mase plastice, care a degajat în aer fum toxic.

Ca măsură preventivă, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din zona afectată. Imagine arhivă

Back To Top