Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascatiCeasuri, automobile de lux, parfumuri, bani şi multe alte bunuri au fost ridicate de oamenii legii în urma raziilor efectuate în locuinţele membrilor grupării suspectate de o serie de infracţiuni legate de spargeri de locuinţe şi furtul automobilelor. 20 de percheziţii domiciliare s-au desfăşurat atât în municipiul Ploieşti, dar şi în oraşele Vălenii de Munte, Plopeni, Boldeşti Scăeni şi Băicoi şi în comunele Predeal Sărari, Măgurele, Izvoarele, Măneciu, Lipăneşti, Urziceni.

Un număr de 14 suspecţi din această grupare au fost conduşi în vederea audierii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, trei dintre aceştia fiind reţinuţi.

De la locuinţele acestora şi al persoanelor din anturajul lor a fost ridicată suma de 11 050 euro şi 13 400 lei. Totodată au fost găsite şi ridicate 350 g de bijuterii din aur şi argint, trei laptopuri, trei camere video, 20 de ceasuri de lux, 39 de telefoane mobile, 120 parfumuri, încălţăminte şi îmbrăcăminte, 18 casetofoane auto, aparatură electronică, dar şi obiecte şi instrumente folosite la spargeri

Din locaţiile unde au avut loc descinderile şase autoturisme au fost ridicate în vederea indisponibilizării.

Totodată, a fost identificat un imobil în construcţie în vederea indisponibilizării prin aplicarea sechestrului asigurator.

Percheziţiile şi verificările la locuinţele suspecţilor sunt încă în curs de derulare.

Acţiunea de amploare organizată de oamenii legii survine în urma investigaţiilor efectuate de  poliţiştii prahoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte. Anchetatorii au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializată în spargeri de locuinţe şi furturi de autoturisme de lux. Gruparea era formată din 14 prahoveni cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt calificat şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. În urma infracţiunilor comise a rezultat un prejudiciu estimat la valoarea de 650 000 lei. Cercetările au fost desfăşurate cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii; D.G.I.P.I. – Serviciul Teritorial Prahova.

Filmul descinderilor îl puteţi urmări în secţiunea VIDEO APH.

Back To Top