Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Începută cu o oră mai devreme decât era prevăzut în programul oficial, parada de 1 Decembrie din Ploieşti a ieşit în evidenţă în acest an şi ca urmare a vehiculelor aduse de Armata Română. Puţine la număr, transportoarele militare au atras toate privirile, probabil şi înjurăturile, din cauza fumului gros scos.

Încă de la pornire, utilajele aparţinând Garnizoanei Ploieşti au început să scoată un fum gros, alb. Parte fum de la eşapament, parte abur, pâcla albă a ajuns la un moment dat să învăluie întreaga zonă din faţa Catedralei Sfântul Ioan, punctul de pornire al paradei din acest an. Fumul s-a dispersat, încet-încet, pe măsură ce vehiculele militare şi-au continuat defilarea dinspre Statuia Libertăţii spre cea a lui Mihai Viteazul.

Imaginile surprinse de Ziua Naţională i-au făcut pe mulţi ploieşteni să critice dotările învechite ale Armatei. Totuşi, au fost şi internauţi care au ales să vadă jumătatea plină a paharului, făcând haz de necaz pe reţelele de socializare şi comentând că ar trebui să ne bucurăm că respectivele vehicule militare mai pornesc.

Back To Top