Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un nou final de săptămână, un nou val de ambuteiaje pe Drumul Naţional 1, între judeţele Prahova şi Braşov. Din cauza numărului mare de maşini, pe sensul de coborâre se circulă bară la bară în acest moment. Poliţia Rutieră a luat măsura devierii traficului rutier pe DN 1A, Săcele - Cheia - Ploieşti.

Duminică la ora 12.00, centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române anunţat că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circula îngreunat pe DN 1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, viteza de deplasare fiind de aproximtiv 20 km/h. "Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare: - dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti; - din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoeneşti - Târgovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti. Recomandăm conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenţie, să nu efectueze depăşiri riscante, să menţină o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să dea dovadă de calm şi disciplină în trafic", au transmis reprezentanţii Poliţiei la momentul respectiv.

La scurt timp,potrivit unui mesaj al IPJ Prahova, recomandarea s-a transformat în obligaţie. "Pe sensul de coborâre, coloana de la intrarea în județ, până la ieșirea din Bușteni și coloana de la Sinaia până la ieșirea din Comarnic. Începând cu ora 12.00, de la Brașov s-a dispus devierea traficului pe DN 1A. Momentan, pe DN 1A, nu sunt probleme de trafic, dar se va aglomera în curând pe sensul către Ploieşti", a fost mesajul Inspectoratului de Poliţie Prahova, în care se preciza că pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare traficul e fluent.

Back To Top