Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Se circulă în condiții de ceață, vineri dimineață, în mai multe zone din țară, iar polițiștii și meteorologii avertizează că, local, vizibilitatea poate scădea chiar și sub 50 de metri.

IJP Prahova a anunțat, vineri dimineață, că se înregistra ceață în zona de deal și de munte, vizibilitatea ajungând, pe alocuri, la numai 50 - 100 de metri. De asemenea, pe drumurile din județ, la deal și la munte, carosabilul este umed și s-a acționat cu antiderapant.

Începând cu ora 7.30, ceața s-a accentuat în zonele joase. De altfel, până la 9.00, un cod galben de ceață este valabil în localitățile Brazi, Bărcănești, Puchenii Mari, Ciorani, Poienarii Burchii, Colceag, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu, Sălciile, Boldești-Gradiștea, Gherghița și Olari.

Alerte similare au fost emise și pentru Ialomița, Dâmbovița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, dar și pentru București.

"Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti (în special pe tronsonul kilometric 11 – 86), în Capitală şi pe arterele din judeţe precum Giurgiu, Ilfov, Mehedinţi, Ialomiţa, Prahova, Călăraşi, Dâmboviţa, Teleorman ş.a. se circulă în condiţii de ceaţă. Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă, reducând viteza de rulare, să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa între maşini pentru a putea oprit în siguranţă dacă situaţia o impune", a transmis și centrul Infotrafic, din cadrul IGPR.

Back To Top