Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accidentÎn după amiaza zilei de ieri, 1 august, un pieton care a încercat să traverseze regulamentar strada Elena Doamna a fost lovit de un autoturism, vehicolul părăsind locul accidentului. Ghinionul şoferului neatent a fost ca victima să reţină numărul de înmatriculare al automobilului pe care acesta îl conducea.

Sebastian C., în vârstă de 21 ani, se angajase în traversarea străzii Elena Doamna din Ploieşti, pe trecerea pentru pietoni. În aceste împrejurări a fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula în direcţia str. Traian – Bd. Republicii, conducătorul acestuia părăsind locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

În urma producerii accidentului, C. Sebastian a suferit vătămări corporale, poliţiştii stabilind la scurt timp identitatea conducătorului auto: B. Ion, domiciliat în Ploieşti, care în prezent este cercetat penal conform prevederilor legislaţiei rutiere.

Back To Top