Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Noi lucrări vor avea loc la rețeaua de termoficare din Ploiești. Veolia Energie Prahova a anunțat că este nevoie de aceste intervenții care vor impune oprirea furnizării apei calde și a căldurii pentru consumatorii de pe zeci de străzi din cartierul Malu Roșu și Ienăchiță Văcărescu.

 

"Veolia Energie Prahova anunță că este nevoită să întrerupă alimentarea cu energie termică pentru a remedia o avarie survenită pe circuitul primar de termoficare, în perimetrul cartierelor Malu Roșu și Ienăchiță Văcărescu pentru ziua de 12 decembrie 2018. Astfel, în cursul zilei, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în intervalul orar 08.00 -17.30, pentru blocurile arondate punctelor termice 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11, 17 Malu Roșu, 12,15 Crâng și Modul Bloc 50C în perimetrul străzilor: Aleea Cirezarilor, Dealul cu Piatră, Aleea Secelenilor, Sg. Erou Ghe. Mateescu, Deltei, Malu Roșu, Măgurii, Aleea Profesorilor, Aleea Școlii, Branciog, Oltului, Mocanilor, Râșnovenilor, Zimbrului, Tazlău, Porumbiței, Spătar Milescu, Vitejilor, Aviatorilor, Carol Davila, Cosmonauților, Crișan, Troienelor, Sos.Vestului, Aleea Codrului, Aleea Vlăsiei. Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă și încălzire. Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", au transmis reprezentanții companiei într-o informare, în cursul zilei de marți.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Back To Top