Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un convoi întreg de căruțe a fost depistat de polițiști, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.000, în zona Plopeni (pe lângă Poligon). Zece persoane, din diferite localități, își dăduseră întâlnire în pădure, pentru a merge la furt de lemne. Au reușit să umple șapte căruțe, numai că polițiștii le-au aflat planurile indivizilor și i-au așteptat "la cotitură".

IJP Prahova a anunțat, joi, că în timpul acțiunii de azi-noapte, la momentul intervenției polițiștilor, 10 persoane se deplasau pe un drum forestier cu 7 atelaje hipo încărcate cu material lemnos, specia stejar și carpen, pe care îl tăiaseră fără drept. IJP Prahova a anunțat că trei dintre acestea au fost prinși la fața locului, alte trei depistate la scurt timp după aceea, dar patru suspecți, deși identificați, au reușit să fugă, iar în prezent sunt căutați de Poliție pentru a fi aduși la audieri.

Grupul era format din localnici originari din Dumbrăvești, Plopeni Sat și Lipănești.

"Din cercetări, a reieșit faptul că actul infracțional are caracter continuat, cei depistați sustrăgând, în repetate rânduri, în ultimele două luni, material lemnos din fondul forestier din zona orașului Plopeni. De asemenea, cercetările se desfășoară având în vedere și faptul că, la săvârșirea infracțiunilor, au participat mai mult de 3 persoane, ceea ce, conform Codului Penal, reprezintă circumstanță agravantă", au mai precizat reprezentanții IJP Prahova.

Se pare că indivizii se aflau, totuși, de mai multă vreme în atenția oamenilor legii. Activitatea de azi-noapte nu ar fi fost planificată, dar, odată ce polițiștii au aflat că în zona împădurită s-a trecut "la treabă", au intervenit, i-au așteptat pe făptași până au încărcat lemnele în căruțe, după care au intervenit.

La flagrant au participat și patru pădurari din cadrul Ocolului Silvic Slănic.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Foto: IJP Prahova

Back To Top