Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care vor participa atât ministrul de resort, Graţiela Gavrilescu, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" (Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic), finanţat de Ministerul Mediului, prin AFM, este destinat persoanelor fizice. Acestea vor putea primi, în schimbul casării electrocasnicelor uzate, vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, cu eficienţă energetică clasa A++, A+++, din următoarele categorii: maşini de spălat rufe, frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice şi aparate de aer condiţionat, a anunţat Ministerul Mediului.

Pentru a beneficia de aceste reduceri la cumpărarea unui aparat electrocasnic nou, doritorii trebuie să se înscrie în sistemul informatic al Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să facă dovada casării unui produs vechi. Astfel, ei vor primi un voucher, pentru un produs similar nou, pe care îl vor putea utiliza în magazinele intrate în program. Schimbul se face în sistem 1:1. Cetăţenii pot achiziţiona mai multe echipamente în schimbul predării unui număr echivalent de echipamente uzate vechi, beneficiind astfel, în mod corespunzător, de mai multe vouchere, dar nu mai mult de unul pentru fiecare categorie, au mai explicat autorităţile, care au anunţat şi valorile voucherelor, între 200 şi 400 de lei, diferite în funcţie de categoria de produs şi de consumul de energie:
- 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++;
- 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++;
- 300 lei pentru aparate de aer condiţionat cu eficienţa energetică la răcire (A+++/A++);
- 300 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice cu eficienţa energetică A++;
- 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice cu eficienţa energetică A+++.

Back To Top