Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că extinde controalele la toate maternităţile din ţară din 1 ianuarie 2019, după cazul angajatelor de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti, care au fost depistate cu stafilococ auriu. La Ploieşti, mai multe infirmere şi asistente au fost confirmate ca purtătoare ale stafilococului auriu, iar acum se fac verificări pentru a se vedea dacă acesta a fost cumva transmis şi nou-născuţilor, caz care vine la doar câteva săptămâni după ce Maternitatea Giuleşti a fost în mijlocul unui scandal de proporţii.

Ministrul Sănătăşii a mai precizat că numărul oficial al angajaţilor confirmaţi cu stafilococ auriu este 5, după ce iniţial se vorbise despre 7 persoane. "Extindem practic controlul la toate maternităţile din ţară. Noi am avut anul acesta pe maternităţile publice şi private din Bucureşti şi pentru că au fost probleme, vezi Giuleştiul, extindem în toată ţara după 1 ianuarie. Au fost probleme (la spitalul din Ploieşti -n.r.) în sensul în care au fost nişte sesizări în presă, Direcţia de Sănătătate Publică s-a autosesizat, a testat 98 de persoane, a testat suprafeţe, tegumente, aer, probele de pe suprafeţe de pe tegumente şi din aer au ieşit negative, deci nu sunt probleme, au ieşit 5 persoane purtătoare de MRSA (stafilococ auriu -n.r.) testate fiind 98, în prima fază erau 7", a declarat, pentru Mediafax, ministrul Sănătăţii.

PE ACEEAŞI TEMĂ: 

Întrebată dacă mai sunt şi alte unităţi spitaliceşti în situaţii asemănătoare, Sorina Pintea a declarat că a văzut o postare a unor medici de la Braşov, în Făgăraş, unde au fost amendate asistente şi doctoriţe pentru că aveau unghiile cu gel, lucru interzis în unităţile sanitare, mai notează Mediafax. "Asta nu poate decât să mă bucure pentru că am spus de nenumărate ori despre aceste lucruri şi începem serios să ne preocupăm", a completat ministrul.

Back To Top