Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

BILLA_-_zona_BrutarieBILLA România anunță finalizarea procesului de modernizare a magazinului sau din Ploiești, din Bulevardul Libertății (zona Gara de Vest). Magazinul a intrat într-un proces de renovare și remodelare în urma cu 3 luni, iar investiția totală se ridică la peste 1 milion de euro. Noul concept al magazinului aduce o zonă Fresh cu 70% mai mare, de care ploieștenii se pot bucura începând cu 1 septembrie.

Ne-am dorit să extindem în primul rând zona de fresh pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a promova o alimentație cât mai sănătoasă, conform unui concept elaborat, care a fost deja implementat cu succes in alte filiale BILLA din tara. Avem acum la Ploiesti un spațiu mult mai aerisit, mai liber si cu peste 1000 de produse noi.”, spune Filip Cristescu, Directorul de Operațiuni al BILLA România.

Remodelarea aduce și o împărțire mai exactă a sectoarelor rațional și emoțional. Astfel, sectorul emoțional  (zona de fresh) este vădit îmbunătățit, atât din punct de vedere al spațiului și al așezării produselor, cât și ca varietate a produselor. Zona de dry-food (sectorul rațional) aduce o mai bună organizare spațială și este concepută în așa fel încât să ofere clienților serviciile de care au nevoie, dispuse în așa fel încât totul să fie la îndemână.

Noua zonă de fresh cuprinde un bogat raion de legume și fructe proaspete, specialități de brutărie și panificație coapte chiar în magazin și o vitrină cu prăjituri.  Tot aici se găsesc rafturi cu lactate, produse bio și produse etnice. Pentru un mic dejun sănătos, magazinul pune la dispoziție gemuri, miere, cafea sau cereale.  Există și o vitrină cu mâncăruri calde, de unde clienții BILLA pot cumpăra mancare gătită chiar în cuptoarele proprii și o secțiune de carmangerie destinată vânzării de carne vrac, dar și ambalată. O altă noutate o reprezintă insulele cu servire asistată, unde clientii pot gasi  salate, mezeluri, brânzeturi și delicatese.
 In premierea pentru magazinul din Ploiesti a fost adusă vitrina pentru pește, unde se vând diferite sortimente de peste proaspat, dar si preparate din pește. In plus, Secțiunea de vinotecă le ofera de la 1 septembrie ploiestenilor o impresionantă varietate de vinuri, autohtone sau internaționale.

Noul magazin aduce si schimbari la nivel estetic, pentru ca experiența cumpărătorilor să fie mai plăcută: lumina a devenit mai caldă, culoarea pardoselii din zona de fresh este gri închis, au fost alese decoruri ce imită lemnul de nuc, precum și rafturi cu o amplasare mai joasă pentru a spori vizibilitatea.

REWE International AG
este liderul de piaţă în Austria pe sectorul de produse alimentare şi de drogherie şi unul dintre cei mai mari angajatori din ţară. În anul 2010, cifra totală de afaceri a companiei, provenită atât din piaţa internă cât şi de pe pieţele  internaţionale a fost de 11.84 miliarde de euro, având peste 70.000 de angajaţi şi aproximativ 3.600 de filiale.

Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail şi turism. Grupul REWE este activ în 16 ţări europene şi a înregistrat în anul 2010 o cifră de afaceri de aproximativ  53 miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf  şi operează în Austria reţelele BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA şi ADEG  şi deţine numeroase branduri proprii. Compania este de asemene activă pe piaţa de turism din Austria, prin:  ITS BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub şi PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia şi alte 7 ţări din Europa Centrala şi de Est: Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia şi Ucraina.

BILLA România

BILLA este prezentă pe piaţa din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucureşti. În prezent, BILLA operează 55 de magazine în cele mai importante oraşe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, preţurile scăzute şi varietatea produselor. Compania deţine brandul propriu Clever, unul dintre cele mai recunoscute şi apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanţi anagajatori din România şi a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga ţară.

Back To Top